Installatie 3, het Elektronische Industrieterrein van Guanggu, 9 Liufangyuan Zuiden Rd., Streek van de het Meer de High-tech Ontwikkeling van het Oosten, Wuhan, Hubei, China (Vasteland)
Thuis

Wuhan Granvey Technology Co., Ltd.

„Wij bekeken veelvoudige verlichtingsbedrijven en kozen GRANVEY. Granvey deed een groot werk die geleide lichten.“ behandelen

—— Gerry Laloum

„Wij hebben verhoudingen met Granvey voor de laatste 10 jaar gehad. Als rep aan dit bedrijf, zijn wij zeer opgewekt om hen naar voren te brengen.“

—— Dave Cameron

„Wij waarderen dat Granvey omhoog stapte om aan onze behoeften te voldoen. Ik ben enkel van mening dat Granvey een partner is. Er is geen beter compliment dan een verwijzing.“

—— David Meeks

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Granvey Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Granvey Technology Co., Ltd. Wuhan Granvey Technology Co., Ltd. Wuhan Granvey Technology Co., Ltd. Wuhan Granvey Technology Co., Ltd. Wuhan Granvey Technology Co., Ltd.
gebouw bedrijf Fabriek Testapparatuur steekproef kamer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GRANVEY
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 70% - 80%

Sinds 2004, taxeerde klanten hebben vertrouwd op GRANVEY om innovatieve LEIDENE die lichten en verlichtingsoplossingen te leveren voor hun toepassingen over de hele wereld worden ontworpen. Zijnd de belangrijke vervaardiging in China, Granvey-de LEIDENE verlichting het is 10 jaar ervaren R&D-team en samenwerkt met vele universiteiten & onderzoekinstituten bezit om geavanceerde LEIDENE verlichtingstechnologie voor uw plezier morgen te verstrekken.

 

Zeer eenvoudig, hebben wij constant gedaan wat het neemt om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij zijn verenigbaar in kwaliteit, verplichting en integriteit geweest. Granvey heeft altijd tot doel te verbeteren en weidt over creativiteit en efficiency uit.

 

In de loop van de 20 jaar, hebben Al onze LEIDENE producten nationale en internationale goedkeuring zoals Ce, FCC, GS, RoHS & UL verkregen. Verscheidene producten hebben ook octrooien verkregen. Het produceren overeenkomstig de vereisten van ISO9001: de implementatie van 2000 en 5S-verzekert wat wij beloven.

 

„Granvey, licht een betere manier „wij geloven eenvoudig dat wij sommige zinvolle dingen doen en iemand zijn. Granvey taxeert echt de verhoudingen die wij ons met onze vrienden (klanten) hebben ontwikkeld in de loop van de jaren. Daarom kunnen wij wereldwijd de meer dan 10 jaar zijn stabiele verkopers van vele klanten. Wij zijn trots van de reputatie die wij en op de kansen van de diensten aan u ons hebben gevestigd verheugd aangezien wij ons constant groeien en als geheel uitbreiden.

Contactgegevens
Wuhan Granvey Technology Co., Ltd.

Tel.: 86-27-87671265

Fax: 86-27-87671264

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)