Installatie 3, het Elektronische Industrieterrein van Guanggu, 9 Liufangyuan Zuiden Rd., Streek van de het Meer de High-tech Ontwikkeling van het Oosten, Wuhan, Hubei, China (Vasteland)
Thuis Over ons

Geschiedenis

„Wij bekeken veelvoudige verlichtingsbedrijven en kozen GRANVEY. Granvey deed een groot werk die geleide lichten.“ behandelen

—— Gerry Laloum

„Wij hebben verhoudingen met Granvey voor de laatste 10 jaar gehad. Als rep aan dit bedrijf, zijn wij zeer opgewekt om hen naar voren te brengen.“

—— Dave Cameron

„Wij waarderen dat Granvey omhoog stapte om aan onze behoeften te voldoen. Ik ben enkel van mening dat Granvey een partner is. Er is geen beter compliment dan een verwijzing.“

—— David Meeks

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Granvey Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Wuhan Granvey Technology Co., Ltd. Wuhan Granvey Technology Co., Ltd. Wuhan Granvey Technology Co., Ltd. Wuhan Granvey Technology Co., Ltd. Wuhan Granvey Technology Co., Ltd.
gebouw bedrijf Fabriek Testapparatuur steekproef kamer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GRANVEY
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 70% - 80%

Compaygeschiedenis:

 

De Granveyverlichting vervaardigt innovatief, hoogte - kwaliteit geleide aanstekende producten sinds 2004. Centraal aan het bedrijf is de filosofie de praktijk van het samenwerken zo nauw met onze klanten mogelijk, luisterend aan hun behoeften, gedachten en wensen en begrip van hun markten en vereisten.

 

Granvey ervaart nog de verslaggroei in klantenaantallen en onze producten kunnen wereldwijd worden gevonden.

Meer dan 150 werknemers werken bij vierkante meterfaciliteit van Granvey 5 000 in Wuhan, en de producten worden wereldwijd uitgevoerd naar meer dan 100 landen over alle continenten. De beleidskant van het bedrijf breidt zich constant uit om tempo met de stijgingen van productie te houden. De toekomst is volledig van ambitieuze plannen en ideeën.

 

Granvey blijft zich op het ontwerpen van en het produceren van goed-gebouwde producten concentreren die de zeer recentste beschikbare technologie gebruiken om de creatieve, technische en praktische eisen van onze brede waaier van gebruikers te ontmoeten.

 

Contactgegevens
Wuhan Granvey Technology Co., Ltd.

Tel.: 86-27-87671265

Fax: 86-27-87671264

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)